Suunnittelija

"Koti on elämistä ja lepäämistä varten. Säilytysratkaisut pitää olla hyvin suunnitellut ja asukkailla se tunne, että silmä lepää ja tavarat ovat omilla paikoillaan"

"Tarkoituksenmukaiset huonekalut auttavat arjessa ja on yksinkertaisesti ihana tulla kotiin tietäen, että mukavat olotilat kutsuvat ja ruokailu on ihana yhteinen hetki."

"Vietämme suuren osan vuorokaudesta työpaikalla, ei ole yhdentekevää millainen se on. Viihtyisässä, ihmiset huomioon ottavassa tilassa on hyvä työskennellä."

"Liiketila on yrityksen käyntikortti. Menestyksen yksi avain on ehdottomasti liiketilan sisustaminen omaan toimialaan sopivaksi ja asiakasta kutsuvaksi ihanaksi tilaksi."

"Asiakaspalvelu ja ratkaisun löytäminen asiakkaani ongelmaan on elämäntehtäväni. Siinä teen kympin työtä."

"Paras suunnitelma syntyy asiakkaani kanssa tehdystä hyvästä kartoituksesta ja kommunikoinnista. Se on kuuntelua, keskustelua ja havainnointia. Paras lopputulos syntyy hyvin valvotusta ammattilaisten kanssa tehdystä remontista."

 

Olen Minna Ihamuotila, koulutettu sisustusstailaaja ja tilasuunnittelija, sekä pitkän linjan yrittäjä kodin ja asumisen alalla. Yli 20 vuoden kokemus kodin ja asuntojen eri osa-alueilla yrittäjänä on antanut valtavan taustatiedon asunnoista ja vaatimuksista koskien remonttia ja sisustamista. Kaikki kaunis ei ole käytännöllistä ja huonosti tehty remontti maksaa myöhemmin, jos virheitä joutuu korjailemaan. Tässä osaan auttaa asiakkaitani asiantuntemuksellani sisustamisen ja remontoinnin suunnittelussa sekä uuden, entistäkin viihtyisämmän ja käytännöllisemmän kodin luomisessa. 

Kokemukseni pitkältä kiinteistövälittäjäuralta, on kartuttanut niin asuntoihin liittyvää teknistä osaamista kuin pohjasuunnittelua sekä sisustamista. Siirtyminen suunnittelu ja projektihallintapuolelle on ollut luontevaa ja ihanan luovaa. Olen aina pitänyt isojenkin projektien lankoja käsissäni ja multitasking toimii minulla aina. Lisäksi yrittäjänä kodinpalveluiden toimialalla aikaisemmin, sain valtavasti tuntemusta kodin materiaaleista ja käytännön ratkaisuista.

Oli vain ajan kysymys siirtyä suunnittelun ja kokonaisvaltaisten tilaprojektien ihanaan maailmaan.

Tinkimättömänä asiakaspalvelijana asetan sinun toiveesi ihanasta tilasta etusijalle. Monista tarjolla olevista vaihtoehdoista löydämme sinun oman tyylisi. 

Tyylisuuntia on maailma täynnä. Ja maailmalta tulleet tuulahdukset piristävät kotiasi tai tilaasi.

Hallitsen myös kansainväliset suuntaukset ja muiden kulttuurien perinteisiin perustuvat tyylit.

Olen positiivinen, innostuva ja tähän mennessä jo vastuullisen elämänkokemuksen omaava sekä luotettava yhteistyökumppani. Toimin koko Uudellamaalla, mutta myös sen lähiympäristöönkin teen töitä.

Sisustaminen tarkoittaa minulle mahdollisuutta luoda tilaratkaisuja, joissa viihdytään ja nautitaan elämästä.

Onnistunut lopputulos ja tyytyväinen asiakas on parasta ja ihaninta mitä tiedän.

 

Powered by Aava 3